Zprávy

Posuň se, Apple Watch: New Rival Smartwatch Chcete-li být odhalen v dnech
Čas vydání: 2020-07-27 16:20:22  Hity: 18

Oppa Watch vypadala oslnivě, když byla poprvé oznámena v březnu, 2020.Bylo to plné funkcí, které se zaměřovaly na zápas, nebo dokonce předčit, přední uchazeč na trhu, Apple Watch.Můžete si přečíst všechno o tom startu.   zde Dobře.

Oh, a zmínil jsem se, že je také nápadná podobnost s Apple 8217; s pokročilým časovým dílem, stejně jako s těmi parity?Hlavní rozdíl je vizuálně absence Digitální koruny, jedné z oslav Apple Watch.

Každopádně, ten lákavý obludník s zakřivenými rohy nikdy nebyl na prodej, alespoň ne mimo Čínu.Používal vlastní ColorOS verzi Android, také nalezené na Oppa 8217; smartphony, i když samozřejmě to byla konkrétní verze.

Nyní, jak je uvedeno v   Engadget, Oppa se chystá učin it prohlášení, ve skutečnosti na červenec 31, wher&101; it district 8217; s přesvědčením, že oznámí wher& & a101; druhá verze Oppa Watch bude na prodej.

Ale první mezinárodní verze Oppa Watch již byla oznámena společností Jos8217s;   Německé webové stránky, takže je možné, že událost červenec 31 je pro další území.

Video zveřejněné Engadget ukazuje gadget, který se na první pohled identické s Oppa Watch viděn v březnu.

Až na jednu věc.

mini film ukazuje Oppa Watch, jak se shromažďuje, jako by se kouzlem vyřešila do něčeho známého.Dokonce i jméno Oppa Watch je stejné.Ale poslední rám je nový: Používejte OS od Google.

Jinými slovy, největší změnou by mohl být operační systém uvnitř Oppa Watch, už ne ColorOS, který měl předtím.Ačkoli, samozřejmě, tyto dvě nejsou neslučitelné a Oppa Německo říká, že používá Google Wear OS a ColorOS Watch jako svůj operační systém.To nejlepší z obou světů.

Co to znamená pro funkce a užitek je těžké vědět v této fázi.Víme z Oppa desk8217; německé webové stránky, že 41mm verze je to, co je na prodej tam, a tam 8217s žádná zmínka o větší, 46mm model.Zobrazení je 320 x 360 pixely, které chrání kukuřičné Gorilí sklo.Popsaný jako životní styl a fitness partner na zápěstí, má 8GB paměť, GPS, NFC, integrovaný reproduktor a mikrofon.Žádná zmínka o připojení LTE, ale několik zmínek o tom, že je společníkem zařízení na smartphone.

Cena v Německu bude $8364; 249, což je $290, takže téměř stejná cena jako Apple Watch Series 3, ale o něco méně než série 5.

První model měl pokročilý hardware, schopný číst ECG, jako je aktuální Apple Watch Series 5, ale Apple jep8217; hodinky stojí víc.Tam 8217; žádná zmínka o ECG v t éto fázi, i když, že líc-8217; s největší pravděpodobností až na povolení na jednotlivých území, to znamená, že schopnost byla přijata.

Píše se tu, že GP může být použit k nahrávání venkovních jízd, tam 8217; s měření pulsu na zápěstí, spánek a zátěžové monitorování a další.

Je odlitk8217; je voda-odolná vůči 10-stop (3 metrů), takže spíše méně než Apple Watch, ale baterie může běžet až 24-hodin, nebo 14-dny v režimu úsporných energií.A může se nabíjet z bytu na 46% za dvacet minut.

I když tu máme mnoho detail ů, více bude odhaleno za pár dní s kostmi osm8217; čas.Pak se dozvíme, zda je to Jürgen Sührer, nebo je to skutečný vyzyvatel trůnu Apple Watch.


Předchozí: Toto chytré hodinky by mohly zm...

další: Smart Watch pokrývá vaše záp...